Black Friday tilbud

produktguider.com
Black Friday
Gå ikke glip af det!
0 0 0 0
0 0 0 0
:
0 0 0 0
0 0 0 0
:
0 0 0 0
0 0 0 0
Med flest funktioner
Miele FN28262WS
Bedømmelse
Vores sidstevalg
Liebherr GP 2033
Bedømmelse

HVORFOR DU SKAL STOLE PÅ OS

Din tillid er vigtig for os. Alle produkter er blevet grundigt undersøgt for at sikre, at du kun får det allerbedste. Læs mere For at opretholde 100 % objektivitet tager vi aldrig imod penge, produkter eller nogen anden form for betaling for vores analyse.

Frysere er et af de mest almindelig og vigtigste redskaber i hjemmet. Og derfor ved vi også, at det er super vigtigt at vælge den fryser eller det fryseskab, der passer netop til dine behov.

Generelt kan man sige, at en fryser er en form for elektronisk enhed, der bliver anvendt inden for husholdningen i stor stil, men selvfølgelig også et vigtigt redskab inden for rigtig mange industri og for mange virksomheder. Her er det muligt at opbevare mad ved eller under -18 ° C, og som derfor kan holdes sikkert på mere eller mindre ubestemt tid. Langt de fleste modeller af husholdningsfrysere kan opretholde en temperatur fra -23 til -18 ° C – selvom der selvfølgelig er nogle få frysere der kan opnå temperaturer helt ned mellem -34 ° C og -29 ° F og måske endda lavere.

Nogle frysere er en integreret del af et køleskab, hvor det fungerer som en form for separat rum. Man kan også få frysere, der i sig selv kommer som opretstående enheder, der minder om køleskabe. Mange moderne opretstående frysere leveres med en isdispenser indbygget i deres dør. Nogle dyrere og mere fancy modeller omfatter et par skærme med en form for kontrolpanel med for eksempel termostat.

Sådan køber du den rigtige fryser

mini fryserFør du giver dig på jagt for at lede efter en ny fryser, så er det altid en god idé at kigge efter gode råd og ekspertvejledning, så du er helt sikker på, at du vælger en model, der passer perfekt til dit køkken og ikke mindst budget.

Selvom deres basale funktion måske er den samme, og de til dels kan ligne hinanden, så skal du ikke lade dig narre – alle frysere er langt fra de samme. Det er virkelig vigtigt, at du samler al den nødvendige information, før du giver dig ud for at løbe din nye fryser. På den måde vil du være helt sikker på, at du træffer det rigtige valg, der passer til dine behov. Selvom du måske kigger efter en stor eller lille skabsfryser, så kan du ikke altid gå efter det umiddelbare udseende, da det nemlig sagtens kan snyde, da der kan være forskellige mængder af faktisk brugbar plads. Ofte har de også vidt forskellige funktioner, priser og ydeevne, hvilket virkelig også kan gå hen og gøre en kæmpe forskel. Når du er informeret omkring alle disse forskellige ting, kan du hurtigt sammenligne det med de behov, som du har, og derefter vælge den rigtige fryser lige præcis til dig. Det kan også være en rigtig god idé at kigge på fryserskab test for at se, hvilke modeller klarede sig bedst i de forskellige kategorier.

Er du i gang med at udskifte en gammel fryser, eller skal du købe en helt ny fryseboks? Du ved måske ikke helt, hvilken type du leder efter, eller hvilken størrelse du har brug for. Alle de spørgsmål afhænger jo selvfølgelig af dine behov, og om du måske er ved at bygge et splinternyt køkken. Et godt sted at starte er måske at overveje, om du gerne vil have et køleskab, hvor der er en indbygget lille fryser, eller om den bedste løsning er at have en fritstående fryser. Du skal også være bevidst omkring dit budget, og hvor meget du er villig til at investere i en fryser. Skal det være den allerbedste model på markedet, som nok også er rigtig dyr, eller skal det være en billig fryser, hvor du forsøger at optimere dets funktioner inden for det bedste budget. inden du tager en beslutning.

En af de første typer modeller, som du kan vælge mellem er frysere, der står. Det kan både være mindre, men også nogle der når dig til enten skulder- eller hovedhøjde afhængig af, hvor meget plads, du skal bruge. Det gode ved disse typer er, at de kun tager plads ”opad”, og derfor ikke kvadratmeter på selve gulvareaelet. Når man kigger på denne typer modeller, kan man sige, at de fleste er 50 til 60 cm i bredden samt 60 til 65 cm i dybden, mens højden ligger imellem alt fra 130 cm til 185 cm. Nogle af de billigere kendte modeller tæller blandt andet Beko, Fridgemaster og Indesit, mens mærker som Miele eller Siemens, der også fås i rustfri stål, sagtens kan komme langt, langt over denne pris.

Du kan også få modeller, der passer lige ind under køkkenbordet. Disse modeller passer meget godt med standardhøjden, der er omkring 90 cm i højden eller mindre, men vær selvfølgelig altid sikker på, at du har målt efter, før du foretager et køb af en ny fryser. Mange er dem er desuden omkring 60 cm brede og 50 til 60 cm dybe, hvilket du også skal holde øje med. Det er muligt at finde typer af frysere, der er mindre end dette, hvilket kan være smart, hvis du bor i en meget lille lejlighed, hvor du ikke har meget plads at give af. Prisen for sådan en har selvfølgelig også at gøre med, hvilket mærker du ender op med at vælge. Hvis du vælger små fryseskabe af modeller fra Beko, Hotpoint, Indesit, Lec og Zanussi, kan du uden problemer finde dem til en overskuelig pris.

Kummefrysere er den perfekte model til dig, hvis du tit står og mangler plads til opbevaring af større og mere fyldige genstande såsom store stykker kød eller andet i den dur. Fordi der heller ikke er skuffer i denne model, så kan du nemmere bruge pladsen optimalt, og de ting, du putter i, kan sagtens have mærkelige former, der ikke ville passe ind i en traditionel fryser. Det er dog smart at tænke på, at denne type tager lidt mere plads, og placeringen af dette apparat kommer derfor til at spille en væsentlig rolle. Du skal være helt sikker på, at der er plads. Nogle af disse er anbefalet, at de skal være et sted, der er nødsaget til at ligge omkring stuetemperatur eller hvert fald ikke under 5 ° C. Dette afhænger dog helt og holdent af den model, du vælger, og du skal derfor sikre dig, at du vælger den rigtige model, der passer med dine behov. Hvis du havde tænkt dig at stille din fryser i garagen eller et andet koldt sted, skal du hvert fald være opmærksom på dette.

Som du kaster dig ud i dit købseventyr, så skal du være ærlig med dig selv om, hvor meget lagerplads skal du bruge, da dette er afgørende for dit valg. Hvis du kun bruger den til ”det daglige”, så er dit behov for masser af plads måske ikke så stort, som hvis du har en tendens til i tide og utide at købe stort ind og fryse alt sammen ned til forbrug over lang tid. Når du kigger på modellerne, skal du dog være ekstra opmærksom. Når producenten opgiver apparatets kapacitet eller rummelighed, sker der nemlig det, at de ofte fjerner alle hylder, skuffer, døre eller andet, før de foretager deres måling, hvilket betyder, at tallet ikke er helt til at stole på. Hver derfor OBS på ”den indre struktur” af disse maskiner, da man siger, at nogle af dem kan have op til 29% mindre plads end, hvad der står i annoncen, selvom det selvfølgelig er de færreste, der når helt op på dette tal.

Med fryseskab test vil du se, at fokus ikke er på de tekniske specifikationer, da fryseskabe typisk ikke har mange typer programmer, funktioner eller for den sags skyld former for ekstraudstyr, som du kan vælge imellem. Den vigtigste funktion er nok dem, der involverer afisning eller afrimning. Når der ikke dannes is i fryseren, så slipper du også helt for at skulle afrimme din fryser hele tiden, hvilket nemlig godt kan være rigtig hårdt og træls arbejde. En anden funktion er, hvor hurtigt det fryser til. Hvis maden fryser rigtig hurtigt, så vil det også være endnu friskere, når det tøs op igen. Hvis du har en advarselsalarm forbundet dertil, som giver lyd, hvis temperaturene bliver for høje, så vil du hurtigt kunne identificere, hvis der opstår et problem og redde indholdet fra at tø op og gå til spilde. Nogle frysere har også en funktion, der bipper, hvis du ved et uheld kommer til at lade døren stå åben. Alle disse funktioner er klart nogle, som vi her mener er værd at investere i.

Et vigtigt element hos alle frysere er den form for isolering, de bruger, da alle frysere skal have isolering for at holde sig kølige i det lange løb. Det er super vigtigt, at isoleringen er beskyttet mod brand. Nu for tiden er det mest normalt, at de er fremstillet af enten plast, metal eller aluminiumlaminat – men det afhænger fuldstændigt af den fabrikat og model, som du ender op med at vælge. Det er dog vigtigt, at man er opmærksom på de forskellige standarder, der gælder, når det kommer til sikkerhed. Der er nemlig nogle prøver, der før har vist, at plastik var mere brandfarlig i sammenligning med aluminiumlaminat, og at man derfor skal prøve at undgå frysere, der er lavet sådan, at underlaget er af plastik. Men frygt ikke, da sandsynligheden for brand, selv med plastikunderlag, er helt utrolig lav. Dog anbefaler vi selvfølgelig altid, du informerer dig selv og læser op på sikkerheden omkring frysere og deres brug.

Hvis du er en forbruger, der er meget bevidst omkring miljøet så husk på, at du også kan finde noget omkring deres klimaklasse, der er indikeret med bogstaver.

Sådan sparer du flest penge på dit køb af fryser

Når du er på jagt efter et fryskab tilbud, så er det vigtigt for os, at du også får den bedste deal derude, og derfor har vi noget fakta, som vi gerne vil have, at du tager med på vejen:

Både for køleskabe og frysere er det helt vild, hvor meget effektiviteten er blevet forbedret i de sidste årtier. De mere moderne og nyere modeller bruger mindre end halvt så meget elektricitet om året, når du sammenligner dem med modeller for bare 20 år siden. Hvilket for nogle måske kan være sidste gang, at de faktisk var ude og shoppe efter hårde hvidevarer.

Så ligegyldigt om du gerne købe en helt ny fryser, hvor du måske er førstegangskøber, eller du er på vej til at udskifte den gamle model derhjemme, så huske på dette: med en nyere model, kan du faktisk være med til at sænke din elregning årligt, da den bruger halvt så meget strøm. Du vil ikke kun opleve en forskel på elregningen, men også i kvalitet. Dit nyere produkt vil være en super investering, der med besparelserne næsten kan tjene sig selv hjem igen. Disse besparelser i omkostninger er klart noget, som du skal tage med i dine betragtninger, før du køber.

Før nævnt vi både stående frysere i sammenligning med kummefrysere, men også er vil du kunne opleve enorm forskel mellem de to grundlæggende typer af frysere i den måde som de bruger strøm på. Det er sådan, at kummefrysere har tendens til at benytte mindre strøm end de fristående modeller. Undersøgelser har for eksempel vist, at en gennemsnitlig stående fryser bruger noget, der kommer op på omkring ca. 570 kWh om året, mens den gennemsnitlige kummerfryser i cirka samme størrelsesorden kun bruger 360 kWh. Dette er klart en forskel, der er til at tage at mærke på. Denne forskel skyldes for det meste, at de fritstående typer normalt har lidt flere såkaldt smarte funktioner, der samlet set er med til at øge fryserens energiforbrug i sidste ende. Disse funktioner tæller blandt andet automatiske afrimningsfunktioner eller andre tekniske ting, som vi også har nævnt tidligere i teksten.

Kummefrysere har også et relativt mere enkelt design, som også gør, at de går hen og bliver et mere billig fryseskab. Man kan ofte sparer omkring 20 % eller mere i prisen, hvis man går fra en oprejst model til en kummefryser, selvom de har helt samme kapacitet i forhold til, hvad de kan indeholde. Dette er værd at tage med i dn betragtning, når du tænker over, hvilke behov der er vigtigst for dig. Vi vil bare gerne sikre os, at du i sidste ende finde den model, der giver dig mest fryser for pengene forstået på den måde, at den opfylder de behov og krav, som du, din familie og dit rum nu engang måtte have.

Derfor er fryseren et af de vigtigste redskaber i køkkenet

lille fryserUanset om du er en haj i køkkenet eller nybegynder, så kan fryseren og et godt skabsfryser tilbud hurtigt gå hen og blive den nye bedste ven. Det er et redskab, der kan hjælpe dig med at spare tid og penge, og dermed give dig mere overskud i hverdagen.

Hvis du laver rigtig meget med på en gang, så kan du gemme det i fryseren, og nyde hjemmelavede måltider på et senere tidspunkt. Især, hvis du vælger at portionsanrette de retter, som du laver, så er det nemt at hive dem op af fryseren og klargøre dem på ingen tid. Du kan altid sørge for at lave kæmpe portioner på engang hver eneste gang, at du laver en ret, og du vil hurtigt opdage, at du spare utrolige mængder af tid. Da du selv laver måltiderne, ved du også, at de altid er af super kvalitet. Når du på denne måde kan lave store portioner, så sørger du også for, at du sparer penge, da dine omkostninger på enhed er langt, langt lavere, og intet går til spilde overhovedet. Udover dine bedste hjemmelavede retter, så kan du selvfølgelig også bruge din mini fryser til at smide alle de bedste tilbud, som du finder i butikken, ned i den og gemme dem til et senere tidspunkt.

Du sparer altså tid og penge – hvilket selvfølgelig er lækkert – men intet kan gøre op for den ro, det giver dig, når du ikke skal stresse med at handle ind og lave med hver eneste dag. Dette er stressende for mange mennesker, og det kan derfor være essentielt med en fryser for at få hverdagen til at fungere. Derfor er det altid smart at holde øje med de bedste fryseskab tilbud for at få en lettere hverdag.

Sådan gør du, hvis uheldet er ude

Hvis du står og skal finde en billig skabsfryser, efter din gamle fryser måske har givet op, eller fordi du er usikker på, om din gamle fryser stadig fungerer helt optimalt, så giver vi dig her nogle tips, der kan hjælpe dig, hvis uheldet er ude. Det kan også hjælpe dig til at se, om det er på tide til at skifte den gamle maskine ud med en nyere model.

Før du tjekker din gamle fryser, så anbefaler vi selvfølgelig, at du tager den mad eller andet indhold, som du har i fryseren på nuværende tidspunkt og rykker det over i en anden. På den måde sikrer du dig, at fødevarerne forbliver frosne under processen, mens du er i gang med at konstatere, om fryseren er gået i stykker, eller om der er problemer med fx stikkontakten i stedet (altså strømtilførsel udefra).

Hvis du kigger på denne liste af ting, som du kan ligge mærke til, vil du kunne være med til at identificere, om den er gået i stykker. Hvis du skal Nogle gange kan det være værd at kigge på, om den kan repareres,, men ofte er det bedre at udskifte på grund af, at nogle fejl typisk vender tilbage på gamle modeller, og fordi nyere modeller generelt bruger mindre i strøm. Så før du foretager det, der kan gå hen og blive et dyrt opkald til en tekniker, så overvej dine muligheder grundigt. Tjek først denne form for fejlfinding:

Først og fremmest er det smart at tjekke, at din fryser rent faktisk er sat i stikkontakten, og at den sat rigtigt i. Hvis din fryser har en måde, hvorpå den kan regulerer temperaturen automatisk, så er det også en idé at prøve at slå den fra. Prøv at lade den stå lidt og tænde igen for at se, hvor lang tid det tager den at opnå den valgte temperatur. En anden mulighed er at slukke for strømmen til stikkontakten, hvor fryseren er tilsluttet til hovedafbryderen. Her kan du teste for spænding ved hjælp af en volt ohmmeter eller lignende værktøj. Når læsningen ikke viser strøm, skal du sætte fryseren i en arbejdsstik. Når det viser, at stikkontakten atter har strøm, skal du tænde hovedafbryderen igen, og til allersidste forsøge at tilslutte fryseren igen.

Når du har forsøgt disse, kan du gå videre til næste. Vent i mindst 24 timer, hvis strømmen er blevet afbrudt på grund af en trukket stik eller trukket bryder. Dette gør det muligt for fryseren at nå den rette indre temperatur. Her kan du så efterlade et termometer i fryseren i lige omkring 24 timer, og tjekke temperaturens aflæsning på termometeret for så at sammenligne det med temperaturindstillingen på din fryser. Hvis du oplever, at der er stor forskel på disse to temperaturer eller forskellen mellem, kan din fryser muligvis ikke fungere korrekt. Tjek naturligvis også om døren til fryseren lukker korrekt, hvis det virker til, at fryseren kører fint, men at der stadig bliver dannet kondens eller fugt på indersiden af apparatet. Hvis det er tilfældet, at døren er åben i alt for lang tid eller ikke kan lukkes ordentligt, så gør den varm luft, der trænger ind i selve fryseren, at der bliver dannet kondens på indersiden – også nogle gange bare kaldt kondensering. Et andet trick er at tørre forseglingen omkring døren med bare vand og opvaskemiddel, der er blevet blandet sammen og opløst. Dette fjerner eventuelle madrester, olie eller andet snavs, der muligvis kunne være grunden til, at døren ikke ville lukkes ordentligt eller fuldstændigt. Når du har gjort det, så tør det hele af med et håndklæde, og luk døren til fryseren igen. Uden opbygning af snavs og snavs bør døren lukkes ordentligt denne gang.

Hvis der ikke er noget af dette, der hjælper overhovedet, så kontakt en tekniker, der kan hjælpe dig. De vil være i stand til at hjælpe dig videre og fortælle dig, om der er en komponent inde i fryseren, der ikke fungere helt rigtigt. Du kan selvfølgelig også overveje, om køb af en ny fryser måske er vejen frem for dig. Det er altid en god ide at holde øje med fryser tilbud derude.