Sommeren er over os, og det er tid til at investere i nye smukke blomstrende sommerkjoler, som vi kan vise vores ben frem i. Men først og fremmest skal vi af med alt den uønskede hårvækst som vi har gået og gemt under vinteren!

Black Friday tilbud

produktguider.com
Black Friday
Gå ikke glip af det!
0 0 0 0
0 0 0 0
:
0 0 0 0
0 0 0 0
:
0 0 0 0
0 0 0 0
bedst i test
Philips BRI956/00
Bedømmelse
Mest populære
Braun Silkexpert Pro5 PL5117
Bedømmelse
Vores sidstevalg
Beurer 10000 Plus
Bedømmelse

HVORFOR DU SKAL STOLE PÅ OS

Din tillid er vigtig for os. Alle produkter er blevet grundigt undersøgt for at sikre, at du kun får det allerbedste. Læs mere For at opretholde 100 % objektivitet tager vi aldrig imod penge, produkter eller nogen anden form for betaling for vores analyse.

I stedet for at ty til de klassiske barberblade som nemt kan give grimme rifter, kløen og ikke mindst rødme, kan det være at du går og overvejer at investere i en anden metode – måske har du endda gået og tænkt over at købe en hårfjerning maskine som gør arbejdet en hel del nemmere for det?

Hvis du endnu ikke er bekendt med metoden, skal vi nedenfor kigge nærmere på, hvad du kan forvente når du vælger at anvende laser fjernelse af hår. Uanset hvad er et vigtigt at du husker på, at alle hudtyper er vidt forskellige og du bør derfor give dig god tid til at investere i en løsning som bedst fungerer for dig. Held og lykke!

Så hvad er ipl hårfjerning?

Måske har du endnu ikke hørt om IPL metoden, men frygt ej. På mange punkter minder IPL-behandlinger rigtig meget om de kendte laserbehandlinger som er tilgængelige i mange saloner, men IPL har den klare fordel, at du selv kan foretage behandlingen derhjemme. Hvis du derfor sætter pris på tanken om en laser hårfjerning hjemme hos dig selv i fred og ro, kan IPL altså meget vel være den perfekte løsning.

Kort fortalt bliver der sendt lys mod din hud som opfanger melanin. Dette resulterer til sidst i at dine hårrødders celler nedbrydes og du kan herefter glæde dig over en frisk og blød hud. Til trods for at langt de fleste IPL-enheder der kan bruges derhjemme stadig har en lidt ringere effekt end professionelle hårfjerning laser maskine, kan du dog glæde dig over at du kan anvende din IPL-maskine overalt på kroppen – og derudover er det en langt billigere metode i længden sammenlignet med laserbehandlinger.

IPL eller laser?

hårfjerning med laserBåde almindelige laserbehandlinger og ipl laser hårfjerning er blevet yderst populære løsninger blandt kvinder, der ønsker at slippe af med uønsket hårvækst én gang for alle. IPL står for ’intense pulsed light’ på engelsk og i stedet for en laser, bruges der direkte lys på huden. Da metoderne i den grad minder meget om hinanden, kan det være svært at vurdere, hvilken der er bedst for netop din hud. Uanset hvilken metode du vælger, kan du nemlig være sikker på, at de vil gøre et godt stykke arbejde og teknikkerne minder rigtig meget om hinanden.

Hvis du konstant skal laserbehandles i en professionel salon, er der ingen tvivl om at det hurtigt kan blive dyrt for dig, så hvorfor ikke spare penge hvor det er muligt? I stedet for at få foretaget en professionel laserbehandling hårfjerning, kan du med fordel vælge at investere i din egen hårfjerner-enhed og på længere sigt spare penge. Som forventet er den bedste ipl hårfjerner noget dyrere end hvis du skulle gøre arbejdet på egen hånd med dine barberblade, men fordelene er mange. Dem skal vi kigge nærmere på nedenfor.

IPL hårfjerning

Før at du går ud og bruger penge på din første ipl hårfjerning test, skal vi kigge nærmere på, hvad du kan forvente fra behandlingen. Som hovedregel fungerer IPL næsten altid bedst for kvinder der har mørkere og tykkere hår, da lyset er i stand til at absorbere håret bedre. Dette giver i sidste ende også mere synlige resultater.

Du kan dog sagtens også anvende IPL som din primære hårfjerningsmetode selv hvis du er lyshåret. Metoden er yderst effektiv, men dog alligevel ikke så kraftig som en almindelig laserfjerning af hår. Vær derfor opmærksom på, at det kan blive nødvendigt at gennemgå flere behandlinger for at opnå det ideelle resultat.

Fordele ved IPL

Selvom at IPL behandlinger endnu ikke er lige så udbredte som almindelige laserbehandlinger herhjemme i Danmark, er der stadig flere og flere kvinder som får øjnene op for metoden – og det forstår vi godt.

For det første er IPL meget mindre smertefrit end langt de fleste andre hårfjerningsmetoder på markedet. Vi har alle sammen prøvet at barbere vores ben, og uanset hvor forsigtige vi end er, ender vi altid med en grim rift eller to – for slet ikke at tale om voksmetoden! Ønsker du derfor den mest smertefri løsning, er IPL et rigtig godt bud

Metoden er heller ikke tidskrævende, da lyset hurtigt er i stand til at nedbryde dine hårceller. Det betyder at det ikke behøver at tage mere end et par få minutter – alt afhængig af, hvor du skal fjerne dit hår, naturligvis.

Da du ved at investere i din egen hårfjerning laser hjemmetest selv kan udføre behandlingen som du lyster i dit eget hjem, behøver du ikke at bekymre dig om dyre salonbesøg. Et IPL-apparat kan sagtens komme til at koste et par tusinde kroner, men betragt dette beløb som en investering på længere sigt. Når det gælder laserbehandlinger, kan det hurtigt komme til at koste dig flere tusinde kroner for hver behandling i en professionel salon – og det er ikke til at sige, hvor mange behandlinger du får brug for!

Ulemper ved IPL

Som med alle ting her i livet, er der selvfølgelig også et par enkelte ulemper ved IPL metoden. Dem skal vi kigge nærmere på nedenfor, så du bedre kan vurdere, om det bedst kan svare sig for dig at anvende laser til hårfjerning.

Desværre er IPL ikke lige så effektiv på hvide, grå og lyse hår. Det betyder ikke at du ikke kan blive hårfri hvis du er blondine, men vær opmærksom og forberedt på, at det kan kræve flere behandlinger og at det kan tage længere tid at blive fuldstændig hårløs. Hvis du vælger at investere i et IPL-apparat som skal bruges derhjemme, er det altså essentielt at du sørger for at vælge en model der har modtaget gode anmeldelser fra brugere med lyst hår. Det er kun de færreste af os der har lyst til at bruge flere timer om ugen på at fjerne vores hår på kroppen, så her er det vigtigt at du investerer i en tilfredsstillende model.

Sammenlignet med voks- og barberblade, er IPL-behandlinger derudover heller ikke lige så prisvenlige. Dog kan du i den grad reducere dine omkostninger ved at investere i dit eget apparat som du kan bruge derhjemme. Da IPL stadig er et forholdsvis koncept på det danske marked, er priserne for salonbehandlinger også ret høje og der er ingen garanti for, hvor mange behandlinger du har brug for.

Hårfjerning med laser

Selvom at laser- og IPL metoderne på mange punkter minder rigtig meget om hinanden, er der dog visse forskelle. Lasermetoden er i tand til at fremstille en enkelt lyskilde som formår at penetrere huden en smule dybere sammenlignet med IPL-apparater, men ellers er principperne mere eller mindre de samme.

Før at du beslutter dig, lad os da kigge nærmere på både fordele og ulemper ved laserbehandlinger.

Fordele ved laser

Den ultimative og største fordel ved lasermetoden er, at du ofte kan drage glæde af helt permanente resultater efter få behandlinger.

Der kan normalt ikke gives garanti for om dit hår vender tilbage eller ej, men uanset hvad, kan du som regel forvente at slippe af med uønsket hårvækst i de næste mange år. Det er derfor heller ikke så underligt at så mange vælger at investere i de populære laserbehandlinger, da de med denne metode ikke skal bekymre sig om voksbehandlinger og barberblade i meget lang tid.

Laserbehandlinger er generelt også hurtige, alt efter hvilke områder der skal behandles. Det siger naturligvis sig selv, at jo flere områder du ønsker behandlet, jo længere tid tager det dig. Sammenlignet med IPL-metoden kan du dog som regel gå ud fra, at du ikke behøver at undergå lige så mange behandlinger, da lasermetoden er mere effektiv. Hvis du ikke ønsker at bruge tid og penge på behandlinger i en salon, kan du med fordel vælge at investere i den bedste laser hårfjerner til dine behov.

Ulemper ved laser

I den ideelle verden ville alle kvinder blot tage ned til deres lokale salon og modtage den ene laserbehandling efter den anden. Desværre er der bare et punkt, der holder rigtig mange tilbage: nemlig prisen. Det er efterhånden ikke nogen hemmelighed at laser hårfjerning pris som regel er vanvittig høje hvis du skal have udført behandlingerne i en professionel salon, og da du ikke på forhånd kan være klar over hvor mange behandlinger du får brug for, er det altså nødvendigt at tage den helt store pengepung med sig.

Ligesom IPL-metoden beskrevet ovenfor, skal du også være opmærksom på, at lasermetoden heller ikke er lige så effektiv på lysere hårrødder. Igen skal du derfor være forberedt på at modtage flere behandlinger, jo lysere og finere hår du har. Læs gerne mange forskellige hårfjerning laser anmeldelse for at danne dig et indtryk af, hvor du modtager den bedste behandling hvis du har lyst og fint hår.

Hvilken metode er bedst for dig?

Med ovenstående informationer, kan det være svært at vurdere, hvilken metode der er bedst for dig, dit hår og ikke mindst din hudtype. Du skal også tænke på, hvilke områder du ønsker at behandle og hvor længe du er villig til at vente på, at resultaterne bliver synlige.

Før at du går ud og bruger penge på enten IPL eller laserbehandlinger hos professionelle saloner, kan du med fordel også overveje, om det bedre kan betale sig at investere i et apparat til hjemmebrug. Disse er muligvis ikke lige så effektive som salonbehandlinger, men kan stadig lade dig slippe af med uønsket hårvækst i en fart, og du sparer ikke mindst penge!

Dit budget spiller en rolle

Uanset om du vælger at investere i et IPL eller laserapparat, kan du forvente at skulle af med et par tusinde kroner for en god model. Vær også opmærksom på at de mere avancerede modeller har flere funktioner, og nogle egner sig måske bedre til lysere hårtyper. Under alle omstændigheder bliver du først og fremmest nødt til at undersøge markedet på egen hånd for at danne dig et indtryk af priserne. Fortrækker du en lasermaskine, er disse som regel også noget dyrere.

I dag findes der et væld af forskellige modeller og typer, og selvom at det er fristende at vælge den billigste løsning, får du som regel også ofte hvad du betaler for. Ved at handle på nettet, kan du dog som regel nemt finde en god ipl laser hårfjerning maskine som gør et godt stykke arbejde. Rigtig mange førende producenter af barbermaskiner og lign. har gennem de sidste par år udviklet deres egne apparater til hårfjerning for kvinder, og mange af dem har en yderst overkommelig pris.

Funktioner

ipl hårfjerningFør at du går ud og investerer i et hårfjerningsapparat, skal du også overveje, hvilke funktioner som du vil sætte pris på. Som med langt de fleste produkter, kan du regne med at få mere for pengene jo mere du investerer. Men ikke alle features er lige nyttige.

Mange sætter pris på at kunne apparaterne uanset hvor de befinder sig – og hvis du er enig, kan du med fordel vælge at gå på jagt efter en trådløs model. Normalt er indkøbsprisen på disse en smule højere end almindelige hårfjerning maskine med ledninger, men til gengæld kan du drage nytte af at kunne fjerne dine uønskede hår uanset hvor i boligen du befinder dig.

Visse maskiner giver dig også mulighed for at fjerne din hårvækst uanset om din hud er tør eller fugtig. Der er mange fordele ved at foretage behandlingen efter et bad hvor din hud stadig er fugtig, da dine porer er mere åbne og modtagelige over for behandlingen. Det er dog ikke alle maskiner som giver denne mulighed, så husk at undersøge dette på forhånd.

Konklusion

Både laser- og IPL behandlinger minder utrolig meget om hinanden og det er ikke nogen nem opgave at vurdere, hvilken metode der er bedst for dig.

Når alt kommer til alt, vil der dog altid være penge at spare ved at vælge en hårfjerning maskine fremfor professionelle salonbehandlinger, og markedet for disse er stort i dag. Dette giver dig derfor gode forudsætninger for at komme i gang med at fjerne uønsket hårvækst fra dit eget hjems komfort til en meget billigere pris.