Sådan arbejder vi

Processen og vores værdier

Processen, der består af søgning efter, evaluering af, endelig udvælgelse, og ikke mindst gennemgang af et specifikt produkts detaljer, er ikke en hurtig en.

Først vælger en af vores eksperter et emne, indenfor deres respektive felt, at skrive om, inden de dykker de ned i markedet for at finde ud af, hvad det har at byde på af værdifulde produkter for forbrugeren, og oftest udvælges omkring ti produkter.

Derefter går det reelle gravearbejde i gang.

Vi gennemgår produkterne én efter én, og skaber et vidensgrundlag, der er baseret på:

 • Producentens informationer om deres produkt;
 • Hvorvidt produktet er tilgængeligt hos de største detail-forhandlere (hvilket det i så fald er af en årsag)
 • Verificerede anmeldelser fra købere (som er et vigtigt element i vores produktvurdering);
 • Omtalelser fra blogs- og forums, hvorpå produktet beskrives eller diskuteres (spamkommentarer er oftest ikke velkomne her, hvilket sikrer en ærlig feedback);
 • Andre ekspertmeninger og -råd;
 • Youtube-anmeldelser til vurdering af kvalitet, funktionalitet og troværdighed.

Alt dette er grundigt udført, så du kan spare tid og få al den nødvendige information ét sted.

Okay, så langt så godt. Men hvorfor skal jeg stole på jer?

”Det er et godt spørgsmål! Og et validt et.”

Vi har arbejdet med dette i tre år, hvilket muligvis ikke er længe, sammenlignet med, hvor længe internettet har eksisteret, men i løbet af denne tid har vi nået et omfattende antal af faste læsere, og på nuværende tidspunkt har vi omtrent 50.000 månedlige sidevisninger. Vi er smigrede og taknemlige, og vi har ikke i sinde at stoppe med at levere dybdegående kvalitets-indhold til vores læsere.

Efter vores mening er markedet gennemsyret med middelmådigt indhold, hvilket på ingen måde hjælper den enkelte i forhold til at beslutte, hvilket produkt der rent faktisk er det bedste valg til deres eller deres families behov.

Derfor er vores løfte til dig, den ivrige informations-søgende forbruger, at vi altid vil:

 1. udforme vores anmeldelser og informations-guides grundigt og i dybden, men også i et forståeligt hverdagssprog;
 2. skrive sandfærdigt og ærligt om hvert enkelt produkt, både det gode og det dårlige;
 3. udøve grundig research på ethvert produkt for at finde frem til alle de detaljer det er nødvendigt at vide om det.

Vi vil her skynde os at påpege at vi ikke selv udfører de pågældende tests. I stedet bruger vi adskillige uger på at undersøge ethvert af de produkter vi anbefaler. Det skyldes, at mange hjemmesider allerede bruger mange ressourcer og kræfter på at teste produkterne.
Her kan du se nogle af de ressourcer som vi anvender i processen med at vurdere det pågældende produkt. For at sikre at de kilder, som vi gør brug af er troværdige har vi udvalgt de mest pålidelige testsider i Skandinavien, såvel som i hele verden.

 • Tænk – Tænks danske eksperter gør et fremragende arbejde med at teste produkter for at hjælpe forbrugerne og give dem mulighed for at vælge de bedste produkter på markedet. Eksperterne fra Tænk vurderer produkterne på baggrund af en række af tests, for derefter at kunne anbefale de bedste. Vi stoler på dem, fordi enhver skandinaver også stoler på dem.
 • Råd & Rön – Råd & Rön er en testside med dygtige eksperter, der tester og gennemgår produkter i enhver kategori fra hårde hvidevarer og køkkenmaskiner til babyudstyr, helse- og skønhedsprodukter og mange flere. De ved alt, hvad der er at vide om de bedste produkter, især på det skandinaviske marked, og vi har stor tillid til dem. Siden har været, og er, en stor hjælp i forbindelse med vores undersøgelser til næsten alle vores færdige produktlister, samt de der er under udarbejdning.
 • Which – Which er Storbritanniens bedste testside, hvilket gør den til et vigtigt aktiv, når det kommer til at få et alsidigt overblik over enhver niche før de specifikke produkter anbefales til vores læsere. Vi kan garantere, at man kan stole på disse eksperters vurderinger, da de er givet på baggrund af undersøgelser udført under opsyn i et specialiseret laboratorium.
 • The Wirecutter – The Wirecutter er en amerikansk hjemmeside, der hjælper vores team med at få en bredere indsigt i markedet såvel som i dets produkter. De laver eminente, dybdegående tests indenfor næsten alle nicher, som vi ligeledes deler på vores side. Testene og anbefalingerne omfatter adskillige produkter indenfor kategorierne: elektronik, hjem, have, baby og mange andre.
 • Test.de – Vi mener, at den tyske side Test er stedet at besøge, hvis du skal finde de bedste produkter på det europæiske marked. Hvert produkt er blevet sat under lup i processen, så vi er overbeviste om at de leverer anmeldelser, som du kan stole på.
 • Alles Beste – Allest Beste er en anden tysk, fantastisk ressource når det kommer til at sammenligne produkter fra markeder i hele Europa, som en hjælp i processen med at finde frem til de bedste. Vi erkender at der er forskel på det europæiske og skandivaviske marked, men vi mener at det at have et bredere blik på markedet kan være værdifuldt, da det medvirker til at introducere fremragende produkter, der ellers ville være usynlige for skandinaviske forbrugere. Vores læsere fortjener det bedste!
 • Consumer Reports – Consumer Reports er en side, der foretager tusindvis af produkttests hvert år. De har stor erfaring med testprocessen, og leverer en grundig gennemgang af næsten ethvert produkt, der findes. Consumer Reports er utvivlsomt en af de mest pålidelige sider derude, hvilket gør den en oplagt ressource til brug i vores research.
 • TechGearLab – TeachGearLab er en af de førende aktører indenfor test af tech-produkter, og siden er det første sted vi søger viden og inspiration når vi researcher produkter i denne kategori. Techgearlab fokuserer specifikt på elektroniske nicher, hviket gør dem til eksperter på området.
 • America’s Test Kitchen – America’s Test Kitchen er en håndbog fyldt med gode tests indenfor køkken-specifikke nicher. Når vi laver toplister for et hvilket som helst køkkenrelateret produkt, er denne hjemmeside alt, hvad vi kunne drømme om! De er eksperter i alt, hvad de gør, og leverer en uvurderlig indsigt!
 • Consumentenbond – Consumentenbond er den største testside i Holland, og en side, hvor vi finder masser af nyttige råd til vores produktlister. De laver dybdegående test af høj kvalitet, som er meget værdifulde i forhold til at forstå, hvad der virkelig er nødvendigt for hver niche. Siden har specialiseret sig i husholdningsnicher, babyudstyr, helseprodukter og meget mere.
 • Choice – Choice er den førende testside i Australien, og de leverer produktanmeldelser af usædvanlig høj kvalitet. Det er her hvor erfarne forskere mødes for at teste produktet i et dertil indrettet laboratorium, hvilket medvirker at resultaterne ikke kun bliver brugbare og legitime, men også særdeles interessante at læse. Det er en side vi tager meget seriøst i forbindelse med vores undersøgelser, og vi er overbeviste om at den er værdifuld for vores læsere.