Selvom at der findes et stort udvalg af forskellige badevægte på markedet i dag i alle former og størrelser, kan det stadigvæk være svært at afgøre, hvordan du finder en god badevægt til en pris der samtidig er overkommelig.

Black Friday tilbud

produktguider.com
Black Friday
Gå ikke glip af det!
0 0 0 0
0 0 0 0
:
0 0 0 0
0 0 0 0
:
0 0 0 0
0 0 0 0
bedst i test
Beurer BF 700
Bedømmelse
Mest populære
CASO BS1
Bedømmelse
bedste køb
Beurer GS 235
Bedømmelse
Med flest funktioner
Huawei AH100
Bedømmelse
Vores sidstevalg
Tanita BC545N
Bedømmelse

HVORFOR DU SKAL STOLE PÅ OS

Din tillid er vigtig for os. Alle produkter er blevet grundigt undersøgt for at sikre, at du kun får det allerbedste. Læs mere For at opretholde 100 % objektivitet tager vi aldrig imod penge, produkter eller nogen anden form for betaling for vores analyse.

Derudover er det også værd at huske på, at der findes et væld af forskellige typer og modeller i dag som alle tjener forskellige formål. Det at beslutte hvilken type der er den bedste badevægt afhænger i den grad af, hvor meget du ønsker at vide om din vægt og krop – og naturligvis også dit budget. I dag finder du nemlig badevægte i stort set alle prisklasser.

Læs med nedenfor hvor vi har udarbejdet en grundig artikel, som gerne skulle inspirere dig når du har besluttet dig for at køb badevægt. God fornøjelse!

En badevægt til dine behov

Før at du går ud og investerer i den første og bedste badevægt på markedet, er det en god idé at overveje hvilke behov du egentlig har. Måske har du ikke brug for detaljerede informationer om din vægt og fedtprocent, men blot har brug for en simpel løsning. Uanset hvad, vil vi nedenfor gennemgå de mest almindelige typer således at du kan bruge tiden på at finde det bedste badevægt tilbud alt efter dine behov.

Mekaniske badevægte

badevægt testEn mekanisk badevægt er perfekt for dig som kun har brug for at kende til din vægt og samtidig ikke ønsker at bruge alt for mange penge. Denne type vægt er som regel i stand til at vise dig din vægt i både pund og kilo på samme tid, men det er dog vigtigt at være opmærksom på, at de som regel ikke er lige så nøjagtige som de digitale modeller.

Inden at du køber en analog badevægt er det også vigtigt at bære i sinde, at tallene nogle gange kan være svære at aflæse hvis de er placeret for tæt på hinanden. Producenterne er dog generelt opmærksom på dette problem, og du kan med fordel vælge en badevægt med et forstørret display hvis du har problemer med at aflæse din vægt.

Alt efter hvad du foretrækker kan det være både en fordel og ulempe at de mekaniske badevægte har et relativt simpelt design. Denne type behøver heller ikke noget batteri og du kommer ikke til at bekymre dig om en masse ekstrafunktioner. Det eneste du sådan set skal sørge for, er at sikre at pilen er rettet mod nul og herefter træde op på vægten. Her får du altså en rigtig simpel løsning som passer til de fleste, og hvis du er på et stramt budget, er denne type det oplagte valg for dig da der er rigtig gode muligheder for at gøre et godt badevægt tilbud.

I dag er det ikke svært at finde en solid badevægt til netop dine behov, og du vil opleve en stor konkurrence blandt de forskellige producenter på markedet. Derfor er det også forholdsvis nemt at gøre et godt tilbud på en billig badevægt.

Digitale badevægte

Som hovedregel kan du regne med at disse er en hel del dyrere end mekaniske badevægte som beskrevet ovenfor, men til gengæld kan du glæde dig over, at de digitale modeller findes i et stort væld af forskellige stilarter, farver og design, så du kan være sikker på at finde en type der også passer ind i dit badeværelse.

Vælger du en digital badevægt, vil du som hovedregel få en basis model som kun er i stand til at aflæse din vægt, men de har dog den klare fordel at der anvendes en elektrisk skærm som er meget nemmere at aflæse end displayskærmen på de mekaniske varianter. Hvis du desuden har nedsat syn, kan du som regel også finde solide modeller med forstørrede displayskærme således at du nemmere kan aflæse din vægt.

Visse modeller findes dog også med en del ekstra funktioner, som du dog kommer til at betale ekstra for. For eksempel er nogle digitale badevægte i stand til at genkende forskellige brugere og holde styr på vægten for hver person. Dette kan for eksempel vise sig at være en smart funktion, hvis man er en familie der ønsker at tabe sig sammen.

En digital badevægt vil med garanti passe ind på dit badeværelse uanset design, og de findes i stort set alle størrelser. Hvad enten du foretrækker en mere robust og stabil model eller en tynd slimline type, kan du være sikker på at denne type badevægt vil tage sig godt ud. Der findes et stort udvalg af forskellige digitale badevægte på markedet i dag, så ønsker du at gøre det absolut bedste køb, kan det godt betale sig at vælge en badevægt bedst i test.

Kropsanalyserende badevægte

Dette er den mest omfattende type vægt på markedet, og hvis du derfor er på jagt efter en yderst billig badevægt, er dette muligvis ikke løsningen for dig. Udover at kunne aflæse din vægt fuldstændig præcis, kan de kropsanalyserende badevægte også give flere oplysninger omkring din krop som helhed, herunder information om din overordnede fedtprocent, vandprocent, muskelmasse og meget mere. En kropsanalyserende badevægt er altså perfekt for dig som ønsker et grundigt og detaljeret indblik i hvordan din krop ændrer sig alt afhængig af dine motionsvaner.

Du kan aflæse din vægt og andre målinger på en elektrisk skærm. Normalt bliver alle informationer vist på én gang, men visse modeller kræver også, at du gennemgår de enkelte aflæsninger en ad gangen ved at anvende en knap på selve badevægten eller ved at tilknytte den til din mobilenhed. Dette afhænger af den enkelte model, så husk at undersøge dette før at du køber.

Mange af disse typer badevægte har nu en del smartfunktioner, hvilket betyder at du kan vælge at tilknytte dem til din tablet eller telefon via en internetforbindelse. Det eneste du skal gøre er at downloade en separat app på din enhed alt afhængig af hvilken elektronisk badevægt du har valgt. Vi tager et nærmere kig på internetkompatible badevægte senere i artiklen.

Undersøg badevægtens ydeevne

Du er naturligvis først og fremmest interesseret i at investere i en badevægt, som er i stand til at aflæse din vægt så nøjagtigt som muligt – og som ikke viser dig forskellige målinger hver gang at du træder op på vægten. Når du først har investeret i din badevægt, er det desværre svært at vurdere, om den egentlig er præcis og det er her en god idé at undersøge markedet på forhånd.

Tænk også gerne på, hvor godt er din badevægt i stand til at analysere din fedtprocent? En stor del af badevægte i dag kommer med et væld af forskellige funktioner, og mange af dem er i stand til at analysere din fedtprocent og BMI. Dette er selvfølgelig kun relevant hvis du vælger at investere i en badevægt med denne funktion.

Pris og kvalitet hænger mange gange sammen og det gælder også med badevægt, men når det så er sagt, kan du sagtens finde en god og robust model til billige penge. For at du skal få mest ud af din kommende badevægt, anbefaler vi at du tager dig tid til at undersøge forskellige anmeldelser og gerne vælge en badevægt bedst i test således at du altid kan være sikker på, at din badevægt er nøjagtig og at du altid får korrekte læsninger.

Smarte badevægte

badevægt tilbud

I dag findes der et væld af forskellige badevægte som er i stand til at forbinde til enten din smartphone eller tablet, og dette giver dig mulighed for at holde styr på dine fremskridt uanset hvor du befinder dig.

Forskellige badevægte tilbyder selvfølgelig også et forskelligt antal funktioner, men langt de fleste er i stand til at overføre dine vægtoplysninger, fremskridt og andre målinger til din enhed via en app. Det eneste du skal sørge for er at have en pålidelig internetforbindelse. Dog er det også muligt at investere i en såkaldt badevægt bluetooth hvor du ikke har brug for en forbindelse til internettet. Uanset hvad, er det for mange en klar fordel, at de kan overvåge deres fremskridt når de er på farten.

Sådan kan du bruge din smarte badevægt

Udover at kunne måle din vægt, er langt de fleste smarte badevægte også i stand til at levere dig andre oplysninger omkring din krop, herunder din BMI, muskelmasse, og fedtprocent. Dette gøres ved en teknologi som også kaldes BIA, og kræves, at der sendes en mindre elektrisk ladning omkring din krop. Af denne grund kan du derfor ikke bruge denne type badevægt hvis du har hjerteproblemer eller har interne medicinske apparater i kroppen. Derudover anbefales de smarte badevægte heller ikke, hvis du er gravid.

Husk altid på at forskellige badevægte har forskellige funktioner, og jo mere du investerer i din næste badevægt, jo flere features kan du som regel regne med at kunne drage glæde af. Nogle badevægte har også udviklet deres egne apps som kan kombineres med andre sundhedsapps som du muligvis bruger. Dette er en klar fordel, hvis du ønsker at holde alle dine oplysninger omkring din vægt og sundhed samlet ét og samme sted. Læs og sammenlign gerne det store udvalg af forskellige badevægt test for at danne dig et indtryk af, hvad du kan forvente fra din næste smarte badevægt.

Fordele ved avancerede badevægte

Moderne badevægte i dag er i den grad i stand til at ændre vores attitude til vores sundhed på. Ved at investere i denne nye teknologi, kan du på næsten ingen tid lære en masse om din egen krop, og du vil hurtigt finde ud af, at din sundhed handler om meget mere end bare din vægt. Ved at kunne indsamle forskellige oplysninger omkring din fedtprocent, muskel-og vandmasse og vægt, kan du hurtigt se, hvordan din hårde indsats bliver belønnet, og du kan samtidig danne dig et indtryk af, hvilke metoder der fungerer bedst for dig.

Mange brugere i dag sætter pris på muligheden for at kunne få tilsendt opdateringer omkring deres sundhed og vægt til deres smartenheder, og hvis du for eksempel ønsker at tabe dig, opmuntrer disse funktioner dig at holde dig motiveret på alle tidspunkter. Med en lille smule selvdisciplin, vil du uden tvivl hurtigt blive overrasket over, hvor meget en smart badevægt kan hjælpe dig med at holde fokus på dine mål.

For at få mest ud af din smarte badevægt, er det naturligvis en forudsætning, at du har en interesse i at lære mere om, hvordan din krop fungerer. Hvis du derfor finder det tilstrækkeligt at veje dig fra tid til anden og holde nogenlunde øje med din vægt, vil du med sandsynlighed synes at en ganske almindelig badevægt er mere end tilstrækkelig for dine behov. Uanset hvad, kan det bedst betale sig at sammenligne de forskellige badevægt test på nettet så du sikrer dig, at du altid får mest for dine penge.

Gennemsnitlig pris på en badevægt

Desværre er der ikke noget konkret svar på, hvad en badevægt koster, da det naturligvis afhænger af, hvilken type du foretrækker og ikke mindst hvilke funktioner du er på jagt efter. Uanset hvad kan du dog som hovedregel gå ud fra, at der kan være rigtig gode penge at spare ved at vælge din næste badevægt på nettet. Her finder du også et stort udvalg, og du kan derfor være sikker på at finde en løsning der passer til dit badeværelse og dine individuelle behov.

Jo flere funktioner du ønsker fra din badevægt, jo mere kan du som regel forvente at skulle måtte af med. Når det så er sagt, kan du sagtens finde en solid digital badevægt til et par få hundrede kroner fra en anerkendt producent, men ønsker du en smartvægt med en masse funktioner, kan købsprisen godt gå hen at blive en hel del højere. Der er selvfølgelig ingen grund til at give overpris, så sørg gerne for at sammenligne de forskellige badevægt bedst i test på tværs af netsider. I dag er der god mulighed for at gøre et godt kup på en solid badevægt fra ny, så der er ingen grund til at investere i en brugt vægt der måske ikke holder mere end et par måneder.