Der er ikke noget der kan sammenlignes med hel frisk popcorn som du endda selv har lavet. Selvom at der er ingen tvivl om at almindelige popcorn lavet i mikrobølgeovnen kan føles som den bekvemme løsning, kommer du ikke uden om de mange sundhedsulemper hvilket også er grunden til at flere og flere danskere vælger at investere i en popkornmaskine hvor det faktisk er fuldt ud muligt at lave lækre popcorn uden fedt – således at du kan snacke løs uden at få dårlig samvittighed.

Mest populære
Severin PC3751
Bedømmelse
bedste køb
Funktion Popkornmaskine
Bedømmelse
Med flest funktioner
Clatronic popcornsmaskine
Bedømmelse
Vores sidstevalg
Unold Popcorn Classic
Bedømmelse

Hvor der før i tiden ikke fandtes det store udvalg af popcornmaskiner til privat brug, er det i dag fuldt ud muligt at finde en billig popcornmaskine uanset om du skal bruge den til en velgørende begivenhed eller om du blot ønsker at forkæle familien med nogle lækre popcorn til filmaftenen på sofaen derhjemme. Læs vores popcornmaskine anmeldelse nedenfor og gør dig et indblik i, hvordan du bedst finder den bedste maskine til dig.

Mange fordele ved en popcornmaskine

køb popcornmaskine

Måske har du allerede set dem i de almindelige dagligdagsbutikker og der er ingen tvivl om at popkornmaskinerne er kommet for at blive. Med de mange forskellige streamingtjenester på nettet og muligheder for at lave hyggeaftener som aldrig før, er der ingen grund til at gemme popcornene til biografturen.

Det har rigtig mange danskere også fundet ud af, og de nyder nu denne lækre snack derhjemme – enten ved at bøvle med de klassiske mikroovnspopcorn eller ved at investere i en mini popcornmaskine der passer perfekt på stuebordet og som samtidig er sjov for hele familien at bruge.

Vidste du for resten, at sammenlignet med andre snacks, er popcorn faktisk den sundeste løsning? Det skyldes at majs har et lavt kalorieindhold, men indeholder samtidig masser af fiber. Dette er også en af grundene til at de almindelige chips er skiftet ud med den sundere løsning. Men hvor sunde dine popcorn egentlig er, afhænger selvfølgelig også af hvordan de laves – og som hovedregel kan du altid gå ud fra, at popcorn uden olie altid vil være det bedste alternativ.

Ingen grund til at bøvle med en mikrobølgeovn

Under alle omstændigheder vil popcorn som du laver med din egen lille popcornmaskine derhjemme, altid være sundere end de klassiske popcornposer som du laver i mikrobølgeovnen. Det skyldes at maskinen bruger varm luft til at tilberede majsen i stedet for at anvende olie. Derudover er der også den klare fordel, at du ved brug af en popcornmaskine selv kan tilføje salt efter behov, hvorimod langt de fleste mikrobølgeovnsposer allerede er saltede på forhånd – også selvom at du vælger den fedtfri løsning.

Derudover er det heller ikke nogen hemmelighed at det godt kan gå hen at blive lidt bøvlet at lave popcorn i en mikrobølgeovn, da du hele tiden skal sørge for at posen ikke brænder på, men du ønsker samtidig heller ikke at åbne posen for tidligt, da du i værste fald ikke får det meste ud af dine popcorn. Med en popcornmaskine bedst i test slipper du fuldstændig for dette problem, da maskinen klarer hele arbejdet for dig på ganske få minutter. Det eneste du derfor skal sørge for er at popcornene bliver fair fordelt mellem dig og snackende familiemedlemmer!

Få den bedste smag

Når du først har prøvet at lave dine egne popcorn med din helt egen smarte retro popcornmaskine, vil du med sandsynlighed aldrig nogensinde mere skænke mikrobølgeovnen en tanke. De fleste af os vil som regel tilføje en smule salt, smør eller andre tilføjelser til vores popcorn for at give dem lidt smag – da de godt kan være lidt kedelige at spise uden noget. Det er en klar fordel for dig at du selv kan styre hvordan dine popcorn tilberedes med en popcornmaskine, da du på denne måde får dine popcorn præcis som du bedst kan lide dem. Du vil også hurtigt opleve at det er meget nemmere at tilberede dine popcorn med brug af en maskine. Du behøver hverken at bekymre dig om olier eller fedtstoffer, hvilket uden tvivl forbedre selve brugeroplevelsen af maskinen. Det er derfor ikke så underligt at så mange popcornmaskiner har fundet deres vej ind i danskernes hjem.

Derudover behøver en popcornmaskine heller ikke være en dyr investering – faktisk tværtimod. Kigger du på nettet kan du som regel finde et godt popcornmaskine tilbud som kan tilfredsstille alle dine behov i hjemmet. Skal du bruge din popcornmaskine professionelt, er der måske flere ting som du skal overveje før at du går ud og investerer.

Tænk på størrelsen

Dette er en afgørende faktor når du vælger at køb popcornmaskine. Hvis du bor alene og det kun er dig som skal drage nytte af maskinen, kan du sikkert sagtens nøjes med en mindre maskine; faktisk er dette med sandsynlighed den bedste løsning for dig da du ikke har lyst til at spilde dine popcorn som du alligevel ikke får spist. Skal hele familien dog drage glæde af popcornmaskinen, er størrelsen en smule vigtigere. Her skal du til at tænke over hvilken kapacitet der bedst passer til jer – dette kommer for det første an på hvor meget plads I har at gøre godt med (med sandsynlighed ønsker I ikke en stor professionel popcornmaskine som man ser i Tivoli) samt hvor mange I er i jeres husstand.

Sørg derfor for at vælge en popcornmaskine i passende størrelse. Det er ærgerligt at vælge en popcornmaskine der er for lille, da I vil blive tvunget til at lave popcorn flere gange for at få tilfredsstillet alles behov. I stedet kan i lige så godt starte med at vælge en maskine af optimal størrelse først som sidst.

Hvad med strømforsyningen?

Vi går ikke ud fra at du har planer om at lave popcorn hver dag, men alligevel er du sikkert interesseret i at få den mest strømvenlige løsning som muligt. Når du vælger din kommende popcornmaskine, er det derfor vigtigt at du kigger på hvor meget watt maskinen bruger.

Sådan fungerer en popcornmaskine – som regel

Der findes i dag et væld af forskellige popcornmaskiner og før at du går ud og køb popcornmaskine, er du sikkert interesseret i at vide hvordan en popcornmaskine egentlig fungerer i praksis. Med bekvemmeligheden fra mikrobølgeovnen vil du sikkert gerne have en løsning som er lige så pålidelig, og i så fald har vi heldigvis gode nyheder til dig. Langt de fleste modeller på markedet i dag bruger ikke olie, hvilket betyder at du får de sundeste popcorn nogensinde. Langt de fleste maskiner er også fuldstændig sikre at bruge, hvilket betyder at du med fordel kan involvere dine børn og de kan også have det sjovt med at lave deres egne popcorn – noget som de kan se frem til fredag aften når der vises Disneysjov i fjernsynet!

Langt de fleste maskiner skal blot sættes i en stikkontakt og du er derfor klar til at gå i gang. De enkelte ingredienser kan du købe i normale dagligvarebutikker efter behov – her kan du nogle gange også være så heldig at finde en billig popcornmaskine til salg til trods for at det i de fleste tilfælde bedst kan betale sig at finde maskinen på nettet, hvor du også kan sammenligne forskellige tests og anmeldelser. Selvom at en popcornmaskine ikke er en dyr investering, er der ingen grund til at betale for meget.

Måske funderer du over, om du virkelig har brug for en popcornmaskine, men hvorfor ikke? Hvis du og familie sætter pris på lækre popcorn og samtidig kan bidrage af et sundere alternativ, er der mange fordele ved at vælge en popcornmaskine bedst i test.

En popcornmaskine er børnevenlig

Det er sjovt at have børnene med i køkkenet hvor de kan lære og afprøve nye ingredienser. Desværre kan køkkenet som regel være lidt af et minefelt for de helt yngste, og uanset hvor sjovt det end er at eksperimentere og lade sine børn udfolde sig, bør sikkerheden altid komme først. Af samme grund har du sikkert ikke ladet dine børn betjene din mikrobølgeovn når der skal laves popcorn. Men når det gælder popcornmaskiner, er disse helt sikre at bruge og dine yngste kan hygge sig med at tilføje salt, smør og andet tilbehør efter behov – hvad med skøre vingummier eller endda chokolade? For langt de fleste familier er det en klar fordel at popcornmaskinen er børnevenlig, og du behøver derfor ikke overvåge din familie når maskinen er i gang. I stedet kan dine børn hygge sig med at lave popcorn på egen hånd uden at du behøver at bekymre dig om eventuelle farer.

Popcornmaskinens bekvemmelighed

Langt de fleste popcornmaskiner i dag har både en tænd og sluk-knap, og de fleste håndtag og overflader på maskinen forbliver kølige selv under almindelig drift, for at sikre at maskinen er sikker at operere – for både dig og din familie. Tjek også gerne de mange popcornmaskine test for at gøre dig nogle overvejelser om, om din popcornmaskine skal være lydløs eller om du ikke har noget imod at den larmer lidt. Det er muligt at finde maskiner som stort set er helt lydløse, men ønsker du dette skal du som regel også regne med at betale lidt ekstra. Før at du investerer i din enhed, bør du ikke kun tænke på hvor let det er at betjene maskinen men også hvordan du kan rengøre den. Hvis din enhed har fjernbare elementer er det nemlig en hel del nemmere at rengøre de enkelte dele, og det er samtidig en klar fordel hvis de kan rengøres i en opvaskemaskine.

Du kan som regel købe masser af ekstra tilbehør til din popcornmaskine men overvej om det virkelig er nødvendigt. Der er ingen grund til at gå ud at bruge et par hundrede kroner på smarte popcornposer som alligevel kun kan bruges et par gange samt popcornskovle, hvis maskinen alligevel kun skal bruges derhjemme og I fint kan spise fra jeres egne skåle. Der findes dog også nogle sider som tilbyder popcornmaskine salg hvor en masse forskelligt tilbehør følger med, men i så fald skal du som regel også regne med at betale ekstra for det.

Det koster en popcornmaskine

Det behøver langt fra at blive en dyr affære at investere i en popcornmaskine – og ved at tage et hurtigt kig rundt på nettet vil du sikkert hurtigt finde ud af at du kan finde en solid popcornmaskine til bare et par få hundrede kroner! Læs dog gerne de mange anmeldelser og popcornmaskine test som du finder på nettet. Det ville være ærgerligt at gå ud at investere i en billig maskine som ikke holder i længden. Hvis du derfor ønsker en langvarig løsning som du ikke skal udskifte hver tredje måned, kan det godt betale sig at investere i en solid model først som sidst.

mini popcornmaskineSelvom at pris og kvalitet i rigtig mange tilfælde hænger sammen, kommer dit budget også til at påvirke selve maskinens kapacitet. Hvis du derfor ønsker at lave popcorn til hele familien på én gang er det altså en god idé at investere i en maskine med lidt større kapacitet, således at du ikke bliver træt af at konstant skulle lave popcorn. Når man først er i gang med en god film, går det måske ikke op for én hvor mange popcorn man måske får skovlet ind på ingen tid – og i så fald er det rart at have en større maskine som kan fylde skålen op først som sidst.

Et stort væld af popcornmaskiner online

Når du ønsker at investere i en god popcornmaskine til dig eller hele familien, er der ingen tvivl om at den bedste og som regel også billigste løsning, er at gå på nettet – da det er her at du finder det største udvalg og som regel også de bedste priser. Går du til gengæld ned i din lokale isenkræmmer eller dagligdagsbutik, er du som regel heldig hvis de har én type popcornmaskine til salg, da de endnu ikke er så populære i de fysiske butikker.

Husk altid at det er bedst at købe fra en dansk side – du kan muligvis finde en popcornmaskine til billige penge i udlandet, men det kan blive bøvlet at sende maskinen tilbage hvis den ikke fungerer.