Hvis du har et skæg, ved du også, at det er nødvendigt at vedligeholde det således at du altid tager dig ud fra din bedste side. Vælger du derfor at investere i en god skægtrimmer, kan du være sikker på, at du altid ser godt ud og at du sparer penge på barberingen.

Rigtig mange sætter pris på at kunne style deres skæg på egen hånd som de ønsker, men her er det vigtigt at du vælger en pålidelig model som kan gøre arbejdet godt. Nogle af de værste skægtrimmere på markedet giver ikke et jævnt resultat, og det er derfor nødvendigt at sammenligne de enkelte modeller med hinanden før at du køber.

Det behøver dog heldigvis ikke at være svært at finde den bedste skægtrimmer og med det store udvalg i dag, kan du glæde dig over, at det er forholdsvis nemt at gøre et godt tilbud. Nedenfor har vi samlet en enkel guide der besvarer alle spørgsmål som du måske går rundt med. Forhåbentligt lader du dig inspirere til at investere i et rigtig godt skægtrimmer tilbud – held og lykke!

Derfor skal du investere i en skægtrimmer

Hvis du har et skæg – eller har planer om at gro et – er en skægtrimmer et næsten uundværligt værktøj, som kan skabe adskillige looks basereret på din stil og personlighed. Når alt kommer til alt, vil du sikkert gerne altid se så godt ud som muligt – og et skæg der ikke er velplejet og groomet tilstrækkeligt, kan hurtigt danne et dårlig indtryk.

I stedet for at bruge barberblade som er den dyrere og mere besværlige løsning i længden, kan du samtidig også opnå en tæt barbering med en skægtrimmer. Vi ved alle sammen godt, hvor irriterende det kan være at have skægstubbe i håndvasken og overalt på badeværelset efter blot den mindste barbering, og det er derfor også en klar fordel at kunne vælge en skægtrimmer med opsamler. På den måde kan du bare trimme løs uden at skulle bekymre dig om rengøringen.

Når det så er sagt, er der mange andre fordele ved at vælge en skægtrimmer – og disse er ikke kun æstetiske. Lad os kigge nærmere på dem nedenfor.

Hvis du har irriteret hud

skægtrimmer testGenerelt kan man sige, at jo længere skæg du bærer i dagligdagen, jo større sandsynlighed er der for, at din hud udvikler irritationer. Måske døjer du også med skællende hud, som har en tendens til at samle sig op i dit skæg over tiden – og det er ikke ligefrem et kønt syn. Når du derimod sørger for at dit skæg altid er veltrimmet med en egnet skægtrimmer til langt skæg, mindsker du samtidig chancerne for at din hud lider skade.

Når det så er sagt, er en skægtrimmer ikke en mirakelkur og det er stadigvæk vigtigt at du opretholder en god hygiejne og pleje af dit skæg, hvis du bærer det langt. For at opnå det absolut bedste og sundeste look, anbefaler vi at du tager tid til at investere i et par plejende produkter, som for eksempel skægolie. Dette gør dit skæg dejligt blødt at røre ved og mindsker samtidig sandsynligheden for, at dine stubbe irriterer huden. Pris på en skægtrimmer

Du vil hurtigt finde ud af, at prisen på de forskellige skægtrimmere kan variere drastisk. Måske kan du være heldig og finde et basisk sæt for et par hundrede kroner, men er du på jagt efter en mere avanceret model, kan det nemt komme til at koste dig et par tusinde. Når det så er sagt, er markedet for skægtrimmere i dag enormt og du har derfor gode forudsætninger for at kunne finde et rigtig godt skægtrimmer tilbud og især hvis du handler på nettet.

Der er rigtig mange faktorer som spiller en rolle for skægtrimmernes købspriser. For det første spiller producenten en væsentlig rolle. Ønsker du en skægtrimmer fra en af de førende producenter på markedet, må du også forvente at skulle betale lidt ekstra for navnet. Når det så er sagt, er et køb af en skægtrimmer fra en pålidelig producent næsten altid en god investering, og du kan være sikker på, at du får en model der vil vare dig i mange år.

Ønsker du en professionel skægtrimmer, kommer dette med sikkerhed også til at koste dig en del mere, men sandsynligheden for at du får brug får så avanceret en model til dagligt brug, er lille. Der findes uden tvivl masser af smarte funktioner på nogle af de nyere skægtrimmere, men med det sagt, er det også vigtigt at tænke over, om du egentlig mener at du vil komme til at gøre brug af disse funktioner. Det ville være ærgerligt at betale ekstra for en masse features som du alligevel ikke kommer til at tage i brug.

Forskellige typer skægtrimmere

Du kan ikke bare gå ud at investere i den første og bedste skægtrimmer du støder på uden at have tænkt over, hvilken type du egentlig foretrækker.

Den primære beslutning du skal træffe når det gælder skægtrimmere er, om du ønsker en ledningsfri model eller ej. Der er naturligvis rigtig mange fordele ved at vælge en skægtrimmer uden ledning, og for det første kan du tage dem med dig overalt og de er nemme at bruge. Ulempen er selvfølgelig at du altid skal sørge for, at din skægtrimmer er tilstrækkeligt opladet før at du tager den i brug. Det ville være ærgerligt at gå i gang med at barbere og trimme dit skæg, og opleve at din trimmer går død undervejs fordi at du ikke fik den opladet i tide.

Dette problem får du ikke med almindelige skægtrimmere med ledninger, men til gengæld kan du risikere, at du finder ledningen irriterende og at den nemt kommer i vejen. Derudover skal du også tænke på, at du måske ikke er i stand til at tage din skægtrimmer med ledning med dig overalt. Skægtrimmere med nordiske stik passer ikke altid andre stikudgange i Europa og det er værd at bære i sinde hvis du skal ud at rejse. Alternativt kan du selvfølgelig bare vælge at investere i en billig skægtrimmer til rejseformål.

Skægtrimmere til dig på farten

Hvis du skal på sommerferie eller på weekendophold med konen, vil du sikkert gerne se så godt ud som muligt – og i så fald er din skægtrimmer næsten uundværlig. Hvis du dog ikke har lyst til at tage din normale skægtrimmer med på farten, kan du glæde dig over, at der heldigvis findes et væld af mindre modeller på markedet som er nemmere at have med i weekendtasken eller kufferten.

Din lille skægtrimmer egner sig måske ikke til det daglige brug, men du vil hurtigt finde ud af, at den er næsten uundværlig når du er afsted og på farten. Apparatets lille størrelse gør selvfølgelig, at det tager lidt længere tid for dig at trimme skægget end når du bruger din skægtrimmer af almindelig størrelse, men generelt er selv de billigste rejsetrimmere i stand til at gøre et meget tilfredsstillende job.

Skægtrimmere for dig som sætter pris på frihed

Hvis du er en af dem som sætter pris på at kunne barbere dig overalt, vil du ikke kunne gå galt i byen med en trådløs skægtrimmer. Som du kan læse dig til ovenfor, har denne variant selvfølgelig både fordele og ulemper, men under alle omstændigheder slipper du for at irriterende ledninger kommer i vejen.

Hvis du vælger at investere i en trådløs variant, anbefaler vi at du samtidig køber en opladningsstation som du kan bruge til din trådløse trimmer efter hvert endt brug. Nogle modeller inkluderer nogle gange sådan en opladningsstation, hvorimod andre kræver at du køber dem ved siden af. Sammenlign derfor gerne de forskellige skægtrimmer test, for at se om det eventuelt er muligt at finde et godt pakketilbud således at du får mere for pengene.

Funktioner på tværs af skægtrimmere

Det vigtigste for dig er selvfølgelig at sikre, at du vælger en model som er i stand til at trimme dit skæg til en tilfredsstillende standard – hver gang. Måske er du fristet til at tro, at stort set alle skægtrimmere er i stand til at gøre mere eller mindre det samme stykke arbejde, men det er desværre langt fra tilfældet. Normalt får du hvad du betaler for, og ønsker du derfor en flot og tæt barbering hver gang, kan du med fordel vælge at betale lidt mere end hvad du havde planlagt på en skægtrimmer bedst i test der vil vare dig i mange hår.

Rigtig mange modeller i dag inkluderer en del forskellige tilføjelser, og det er vigtigt at gøre op med dig selv om du egentlig mener at du vil gøre brug af disse eller om det er spildte penge. Derudover kan nogle skægtrimmere også indstilles således, at trimmerens hoved er i stand til at dreje i forskellige retninger for at opnå en jævn trimning. Dette er igen en ekstrafunktion som du uden tvivl kommer til at betale ekstra for, men mange sætter pris på den store nøjagtighed som de fleste avancerede modeller har at byde på.

Skægtrimmerens brugervenlighed og vedligeholdelse

bedste skægtrimmerSom vi kan konkludere ovenfor, findes der i dag altså skægtrimmere i stort set alle størrelser og former, og nogle er selvfølgelig nemmere at bruge end andre. Uanset om du vælger en trådløs model eller ej, skal din skægtrimmer altid føles behagelig i din hånd, da dette giver et mere tilfredsstillende og nøjagtigt resultat.

Derudover er det også vigtigt, at du ikke vælger en skægtrimmer der føles for lille i din hånd – især hvis du måske har halvstore hænder. Skægtrimmere findes heldigvis i stort set alle størrelser i dag, så du kan med fordel vælge en model som ligger godt i hånden på dig. Hvis du har tænkt dig at købe din skægtrimmer online, anbefaler vi at du sammenligner og gennemgår de forskellige skægtrimmer bedst i test hvor du også vil se, at størrelserne på trimmerne faktisk kan variere en hel del.

Når du køber den bedste skægtrimmer til dine behov og er tilfreds med din investering, vil du sikkert også gerne sikre, at dit nye apparat holder i så mange år som muligt. Derfor er det også vigtigt at du vælger en skægtrimmer som er nem at vedligeholde. Hvis du ønsker at få mest ud af din trimmer, skal du sørge for at give dig tid til at rengøre trimmerens skær fra tid til anden. Nogle modeller er endda vandafvisende, hvilket kan vise sig at være en klar fordel når det gælder selve rengøring. Her kan du bare skylle den af i håndvasken efter hvert endt brug.

Sådan vælger du en kvalitetstrimmer

Hvis du er havnet i denne artikel, er det sikkert fordi at du ønsker at investere i en skægtrimmer som vil vare mange år i fremtiden. Selvfølgelig kan du sagtens gå ud og bruge et par få hundrede kroner på en model fra en ukendt producent, men i så fald kan du næsten også altid være sikker på, at du ikke vil få megen glæde af din trimmer i særlig lang tid. Ved at vælge en kvalitetstrimmer fra en anerkendt producent, går du næsten aldrig galt i byen. Vores skægtrimmer bedst i test kigger nærmere på nogle af de absolut førende modeller på markedet, som sikrer, at dit skæg altid tager sig ud fra bedste side.

Hvilken producent?

I dag findes der et hav af forskellige producenter af skægtrimmere, og det kan du i den grad udnytte til din fordel. Det store udvalg betyder nemlig at priserne hurtigt bliver skubbet i bund, og at det faktisk er muligt at foretage et rigtig godt køb af nogle af de førende modeller på tværs af test af skægtrimmer til forholdsvis små penge.

Hvilken producent du foretrækker er mere eller mindre en smagssag, og er du ikke sikker, kan du med fordel sammenligne de forskellige løsninger. Husk dog også på at skægtrimmere i den grad kan variere, og hvad der derfor fungerer som den perfekte løsning for din kammerat, fungerer måske ikke for dig. Bær derfor altid ovenstående faktorer i sinde når du skal vælge din skægtrimmer således at du ikke bliver skuffet og ender med et utilfredsstillende resultat.